Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,041 $

Új funkcióval könnyíti meg az autósok életét a VoxPay

A fejlesztéssel elkerülhető lesz a parkolási bírság és a túlfizetés is.

...svg content...Fotó: VoxPay
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az OTS közlése szerint jóformán kizárja az elfelejtett vagy lejárt parkolás miatti büntetés lehetőségét és a túlfizetést a VoxPay applikáció parkolási fejlesztése: az új funkcióknak köszönhetően ugyanis egy gombnyomással indítható és leállítható a parkolás, továbbá a zárolási képernyőn is megjelenik a futó parkolás, így folyamatosan nyomon tudjuk követni a parkolás állapotát anélkül, hogy nyomkodnunk kellene a telefonunkat.

Az új kényelmi funkciók gyorsítják és egyszerűsítik a folyamatot: a Widget a telepítése után közvetlenül a kezdőképernyőn jelenik meg és gyors eléréssel vezet az appba, amely a GPS koordináták alapján meghatározza a zónakódot és automatikusan betölt minden adatot – így egy gombnyomással elindítható, illetve leállítható a parkolás. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A szolgáltatás aktuális állapota is áttekinthető és nyomon követhető. Látható, ha nincs fizetős parkolás, mutatja a folyamatban lévő és az előjegyzett parkolást, a rendszámot, a zónakódot, a hátralévő időt.

A parkolás elindításával automatikusan megjelenő Live Activity funkciónak köszönhetően a zárolási képernyőn is nyomon követhetjük a hátralévő időt, amelyet egyetlen gombnyomással meghosszabbítható vagy leállítható. Mindez gyakorlatilag kizárja a tévedés miatti büntetés lehetőségét és a túlfizetést.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.