Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Úgy tűnik, Neymar végleg lemondott a barcelonás visszatérésről: ennyit kereshet a PSG-nél

Fotó: Twenty20
not image

A T-800-as

2020. november 1. - 13:42

A hírek szerint a brazil világsztár szinte már csak arra koncentrál, hogy a PSG-nél maradjon, ahol egy igen hosszú távú szerződést írhat alá.

Neymar jövő februárban lesz 28 éves, tehát ha aláírja az új 5 éves szerződését Párizsban, valószínűleg Franciaországból vonul vissza, vagy azt követően 1-2 évig levezet hazai pályán Brazíliában. Erre jelenleg igen nagyok az esélyek.

Soron kívül A Szigeten lezuhant artista lábáért küzdenek az orvosok

Nagyok, mivel a PSG és Neymar is ugyanazt akarja. Egy ideje már tárgyalnak egymással a felek a hosszabbításról, ami a Mirror szerint egy 5 éves kontraktust jelenthet. A jelenlegi szerződés 2022-ben jár le.

Korábban rengeteg olyan hír látott napvilágot, hogy a brazil válogatott vissza akar térni a Barcelonához, de a PSG ezt nem engedte, míg a katalánok nem szálltak harcba érte, aminek Messi állítólag nem örült.

Neymar tavaly megpróbált visszatérni, majd szép lassan megnyugodott. Azóta remekül érzi magát, és többek között annak is betudható, hogy Neymar lemondott a váltásról, mert a La Ligában szereplő „óriási” komoly pénzügyi gondokkal küszködik. Jelenleg a csőd elkerülésén dolgoznak.

Rendkívül szigorú szabályok a magyar futballmérkőzéseken: itt vannak a részletek

Ez pedig minden esélyt szabotál arra vonatkozólag, hogy Neymar visszatérjen, és nagy fizetést kapjon, ami a PSG-nél adott számára. A MARCA arról ír, hogy közel 200 millió euróval kellene csökkentenie a Barcelonának a költségeit a következő hét vége előtt, máskülönben januárban csődöt jelenthetnek.

Neymar új szerződése ugyanazokat a feltételeket tartalmazhatja, mint jelenleg, amivel 5 év alatt 32.4 millió fontot keresne évente. A Foot Mercato szerint a sztár arról tájékoztatta a PSG vezetőségét, hogy egy új, hosszú távra szóló szerződést szeretne kötni a klubbal.