Dollár
426,92 Ft
Euró
423,11 Ft
Font
483,21 Ft
Bitcoin
20,076 $

Rendkívül szigorú szabályok a magyar futballmérkőzéseken: itt vannak a részletek

not image

A T-800-as

2020. október 31. - 14:29

Kiemelten szigorú szabályokra hívta fel a figyelmet a Mol Fehér FC csapata, melynek hivatalos weboldalán ismertették a részleteket.

Kiemelten szigorú szabályokra hívta fel a figyelmet a Mol Fehér FC csapata, melynek hivatalos weboldalán ismertették a részleteket.

Soron kívül Európa-liga: pályára lép a csoportelső Ferencváros

A stadionba való belépéstől a helyszín elhagyásáig kötelező maszkot viselni! A maszkviselést megtagadó szurkolókat a rendőrség a stadionból eltávolíttathatja és szabálysértési eljárást is kezdeményezhet ellenük. Kérünk benneteket, tartsátok be a szabályokat! – áll a molfehervarfc.hu által kiadott hivatalos közleményben.

Október 23. óta a sporteseményeken is kötelező a maszk használata. Ez természetesen erősen érinti a szurkolókat, amire a Fehérvár csapata fel is hívta a figyelmet, igyekezvén hangsúlyozni annak a fontosságát.

Fokozottan szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a hatályos kormányrendelet alapján kizárólag maszkban fogtok tudni belépni a MOL Aréna Sóstóba szombaton, amit egészen addig kötelezően viselnetek kell, amíg el nem hagyjátok a helyszínt. Fontos, hogy a maszknak az orrot és a szájat is el kell takarnia! – folytatódik a közlemény.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) október 30-án ismertette a helyzetet, miszerint a rendőrség példátlanul szigorúan fogja venni a maszkviselés betartását a stadionban.

“A vonatkozó szabályok értelmében azt a személyt, aki a maszkot a sportrendezvény szervezője felszólítására sem viseli, a sportrendezvény szervezője köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a sportrendezvény helyszínét elhagyja.”

Egy hatalmas klub tehet ajánlatot Szoboszlaiért a Premier League-ben

“A maszkot nem viselő személyekkel szemben – amennyiben a rendelkezésre álló képfelvételek alapján beazonosíthatók, illetve a rendezők távolították el a sportlétesítményből és adták át a rendőröknek – a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény 239/A. §-ba ütköző védelmi intézkedések megszegése miatt a rendőrség eljárást kezdeményez.” – olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatásában.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.