Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Az UEFA szerint időben érkezett a segítség Varga Barnabás sérülése után

A partvonal mellett inkább tanácstalanság látszódott, Szoboszlai sürgette meg az ápolókat.

...svg content...Stuttgart, 2024. június 24. Szoboszlai Dominik (b2), Fiola Attila (j3), a magyar válogatott tagjai segítenek a hordágyat vinni a sérült Varga Barnabáshoz a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkõzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyõzte Skóciát, ezzel megõrizte esélyét a nyolcaddöntõbe jutásra. MTI/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Rendkívül ijesztő pillanatokat éltek át a magyar válogatott tagjai és szurkolók milliói, miután Varga Barnabás a Skócia elleni Eb-csoportmeccs hajrájában eszméletlenül zuhant a földre egy ütközést követően.

A csapattársak pillanatok alatt mellette teremtek, ám az orvosi stáb, illetve különösen a hordággyal érkezők meglehetősen körülményesek voltak, amit később Szoboszlai Dominik szóvá is tett. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Az UEFA most reagált a magyar válogatott csapatkapitányának kritikájára, és úgy vélekedtek, hogy nem történt mulasztás:

„Szeretnénk egyértelművé tenni, hogy a csapatorvos másodpercekkel az eset után már beavatkozott. Közvetlenül ezután egy másik orvos végzett el vizsgálatot a szokásos orvosi gyakorlatnak megfelelően. A mentőcsapat az előírásoknak megfelelően a pálya szélén várt és utána érkezett a hordágy, amikor kérték a játékos elszállítását” – idézte a szövetség közleményét az NSO.

„A koordináció a helyszínen lévő összes egészségügyi személyzet között profi volt, minden orvosi folyamat a vonatkozó előírásoknak megfelelően történt. Nem volt késés a játékos kezelésében és ápolásában” – szerepelt a hivatalos állásfoglalásban.

Varga agyrázkódást és többszörös arccsonttörést szenvedett, ami miatt meg kell műteni, ám jó hír, hogy magánál van és stabil az állapota. Marco Rossi korábbi tájékoztatása szerint azonban már biztosan nem lép pályára az Európa-bajnokságon.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.