Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,23 Ft
Euró
393,16 Ft
Font
456,41 Ft
Bitcoin
66,084 $

Beerősít 2024-re a TV2, az Ázsia Expressz is teljesen megújul

Számos újdonsággal készül a TV2 2024-re, amiről Fischer Gábor programigazgató nagy örömmel számolt be egy interjúban.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Most minden Majka átigazolásától hangos, aki úgy döntött, az RTL-nél folytatja. A csatorna elismerte, voltak közöttük beszélgetések az elmúlt években, de csak most jött el az idő a megállapodás megkötésére. A rapper 16 év után távozott a TV2-től, akiknek szintén rengeteget köszönhet, sok barátot szerzett, és műsorvezetőként is ott ért fel a csúcsra.

Majoros Hajnalka, Majka felesége is azt mondja, jól döntött a férje, amikor megállapodott az új munkaadójával. Komoly dolgokra készülnek, de a TV2 sem esik kétségbe a történtek miatt. Sőt, sokkal inkább erősíteni fognak 2024-re, ami egyúttal új neveket is jelenthet a képernyőn. Minden okuk megvan bizakodni a nézőknek, nagy durranások lesznek a TV2-nél.

„Rengeteg új sikerműsoron dolgozunk. Az egyik nagy dobásunk a már korábban bejelentett Kísértés, ami hosszú idő után tér vissza Magyarországra. Ez egy nagyon erős formátum, Thaiföldön forgatjuk majd, a műsorvezetője pedig Kasza Tibi lesz. Jön egy újabb game show, a Password, azaz a Jelszó, amelynek Lékai-Kiss Ramóna lesz az arca.” – mondta Fischer Gábor az Indexnek adott exkluzív interjújában.

Az Ázsia Expressz is új évadot kap, de nem a megszokott formában, hiszen ismét kontinenst vált a verseny. Egy olyan helyszínre költöznek, mai már régi célpont volt, csak közbeszólt a koronavírus. „Ahogy említettem, érkezik az Ázsia Expressz új évada, amelynek szereplői ezúttal a Fülöp-szigeteken és Tajvanon versenyeznek – ott, ahova 2020 tavaszán szerettünk volna menni, de a járvány miatt le kellett fújni a forgatásokat. Bízom benne, hogy egy nagyon erős szereplőgárdát sikerül felvonultatnunk, nagyon készülünk rá, hogy a következő évad még erősebb legyen.”

„Már zajlanak a Next Topmodel Hungary forgatásai, ami szintén képernyőre kerül jövőre. Voltunk a Kanári-szigeteken, most épp egy nagyon egzotikus, havas tájon forgatnak az alkotók, ahol elképesztő jeleneteket vettek fel. Nagyon bízom benne, hogy sikeres lesz, ez egyébként napi műsorként kerül adásba 2024-ben.”

„A Mutasd a hangod is visszatér tavasszal, az állandó segítők mellett sok új karakterrel, folytatódik a Hazatalálsz című napi sorozatunk, és persze heti sorozatokkal is készülünk: ősszel érkezik a Rise of the Raven, a Hunyadi János életét bemutató nagyszabású történelmi sorozat, illetve egy katonai témájú minisorozaton is dolgozunk, melynek címe S.E.R.E.G., mivel hiszünk ebben a zsánerben.”