Tuvic Aleksandra: számomra a szilikon olyan, mint az oxigén

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egyik műtétjét sem bánta meg, mert elégedett a végeredménnyel, de nem kizárt, hogy később újra kés alá fekszik.

Tuvic Aleksandra korábban a Nagy Ő című műsorban szerette volna meghódítani Tóth Dávid szívét, majd később a Farm VIP-ban mérettette meg magát. Hamarosan pedig a Kőgazdag fiatalokban lesz látható, ahol az életét és a mindennapjait mutatja be a nézőknek.

Soron kívül A Liverpool 9 emberrel kapott ki a Tottenham ellen az utolsó másodpercben

A szőkeség állítja, hogy nem hatják meg a negatív kommentek, mindent úgy csinál, ahogy azt a legjobbnak véli. Ezért is döntött úgy, hogy számos plasztikai beavatkozást elvégeztet, amely által igazán jól érzi magát a bőrében, elégedett a külsejével – írta a Blikk.

„Számomra a szilikon olyan, mint az oxigén, és nem félek vállalni, hogy több beavatkozáson is átestem már. A plasztikai műtéteket mindig egyik napról a másikra döntöttem el, kivéve a mellnagyobbítást, amit már tizenkét évesen elhatároztam. Akkor megmondtam a szüleimnek, hogy formás, kerek playboy-ciciket szeretnék, és ezt tizennyolc éves koromban megvalósítottam”

– mondta.

A hagyományos értékekben hisz

Mindemellett az ajkait is feltöltette, ami szerinte inkább igényességnek mondható, mint luxusnak. Egyik műtétjét sem bánta meg, mert elégedett a végeredménnyel, de nem kizárt, hogy később újra kés alá fekszik. Azt sem tagadja, hogy fontos számára az anyagi jólét, amelynek biztosítását leendő párjától várja.

„Én a hagyományos értékekben hiszek, miszerint a nőnek kell megteremteni az otthon melegét, a férfinek pedig lehetőséget adni arra, hogy a nő fejlődjön a kapcsolatban. Nem titkolom, hogy olyan pár illik mellém, aki mindezt biztosítani tudja számomra, mert nem az én dolgom megadni az anyagi biztonságot egy kapcsolatban”

– fogalmazott Tuvic Aleksandra.

Pozitív felfogású emberként hivatkozott magára, akinek van humora, önkritikája, emellett sokat adakozik. Szeretteit mindig előtérbe helyezi, a baráti társasága pedig olyan emberekből áll, akiket régóta ismer, és „bizonyították, hogy nem a pénzem vagy a hírnevem miatt vannak velem”.