Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Döbbenetesen szexin néz ki Tuvic Aleksandra, bikiniben is

Tuvic Aleksandra bikiniben is nagyon erős formát mutat, nem kevés férfi udvarol neki a közösségi médián keresztül.

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra egyre több TV2-es műsorban szerepel, és mindenhol a központi karakterek közé sorolható. Kezdődött minden A Nagy Ő-vel, amiből maga szállt ki, mert nem érezte úgy, hogy Tóth Dávid lenne számára az igazi.

Dávid is így érezte, ami miatt idő előtt elköszöntek egymástól, majd nem sokkal később már a Farm VIP-ban tűnt fel a fiatal lány. A rendkívül vonzó és csinos híresség viszont megint hamar távozott, balszerencsésen alakult számára a párbaj. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Nem kellett aggódnunk, mert a Kőgazdag fiatalokban már messze többet szerepelt, és imádták a nézők. Sőt, legutóbb a Párharcban is ott volt, majdnem bejutottak a döntőbe, kevés hiányzott nekik ehhez.

Kevesen mondhatják el magukról, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi nagyobb műsorban szerepelhet. Ráadásul jönnek az újabb műsorok, nem lepődnénk meg, ha Szandi azokban is bemutatkozna.

Formában tartja magát, szereti a látványos, kihívó ruhákat, a falatnyit bikiniket. Mint azt mindenki láthatja, nem kell aggódnia a bikiniformája miatt, már most készen állna a szezonra, de addig még van pár hónap.