Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Tuvic Aleksandra sokkolóan szexi ruhája a pasik álma

Tuvic Aleksandra sok férfi számára igazi álomnő, és már-már hollywoodi formákkal rendelkezik, akárcsak Kim Kardashian.

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A hétvégén is nagyon aktívak voltak a sztárok, a hírességek és az ismert emberek. Többeket a televízióban láthattunk viszont, mint például Tóth Gabi, aki a kamerák előtt sírta el magát, nem bírta tovább.

Köllő Babett duplán szerepelt a képernyőn, mivel a Szerencsekerék VIP-ban is feltűnt. Nemcsak, hogy feltűnt, Majkához hasonlóan milliókat nyert, de a pénzből semennyit nem tartott meg, jótékony célokra fordította azt. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Barta Sylvia is aktív maradt, és olyan táncos mozdulatokat lejtett, amiktől bárki zavarba jönne, akárcsak Török Livi új edzőszettjétől. Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője továbbra is fitt és csinos.

Tuvic Aleksandra egészen más stílust és karaktert képvisel, mint a fentebb említett hírességek. Aleksandra nemigazán retten meg az extra szexi ruháktól, és most fiatal, miért kellene visszafognia magát?

Másrészt jól érzi magát a bőrében, kiváló formában van, és olyan dekoltázzsal rendelkezik, hogy a nők is zavarba jönnek tőle. Erre itt egy újabb példa, ruhatára egyik legvonzóbb darabja, amit reményeink szerint fogunk még látni rajta.