Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Tuvic Aleksandra bikinis fenékformája több mint látványos

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra megosztott egy 2022-es emléket januárról, ami a fenékformája miatt is emlékezetes maradhat.

Tuvic Aleksandra határozott léptekkel halad előre a közösségi médiában, és ez jól látszik a követők számán. Cikkünk megírásának pillanatában már több mint 19,2 ezer követője volt az Instagramon.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Várható volt, hogy sokan felkapják majd a fejüket az oldalára, hiszen egy nagyon színes, érdekes és különleges személyiségről van szó, aki nem fél megmutatni a vonalait. Vannak, akiknek ez már nagyon sok, és éles kritikákkal illetik, ám Szandi ezzel nem különösebben foglalkozik.

Azok, akik beleállnak ezekbe a vitákba, csak saját maguktól vesznek el időt. Szandi nem így tesz, minden percet kihasznál arra, hogy élvezze az életet, a szeretteivel, a barátaival legyen, akik igazán fontosak számára.

A lovaglás az egyik nagy szerelme, imádja az állatokat, és tudjuk, hogy a lovak mennyire szenzitív állatok. Olyan dolgokat is megérkeznek, amit mások nem, és terápiás jelleggel is alkalmazzák őket a különböző helyeken.

Szandinak nincs gondja a hideg időjárással, de amikor meleg van, akkor pláne odateszi magát. A bikinik is rendkívül látványosan állnak rajta, például, ha erre a linkre kattintotok, láthatjátok, hogy miről is beszélünk.