Clouds
21 Budapest
Dollár
344,39 Ft
Euró
370,61 Ft
Font
431,39 Ft
Bitcoin
26,860 $

Mióta itt jártál:

Újabb szép, régi ruhákat szerzett a gyűjteményébe Tóth Gabi (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi imádja a vintage gyűjteményét, ami újabb különleges darabokkal gazdagodott, miközben a kislányával közösen pörgött.

Tóth Gabi egyre több témában szólal meg, és ezek igen fontos témák. Fontos róluk beszélni, még akkor is, ha az énekesnőt gyakorta éri támadás, aki a férjével közösen lehetséges, hogy újra gyerekvállalás elé néznek.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Az opciók között szerepel az örökbefogadás is, ami szintén különleges lenne. Emellett éttermet terveznek nyitni, így nem lehet azt mondani, hogy hátradőltek volna a költözés befejezte után, ami nem volt egyszerű.

Gabiról köztudott, imádja a régmúlt divatját, és sok különleges darabja van, amiket szeret hordani. Időről időre bővül a gyűjteménye, most is hasonlóan tett, amikor beszerzett pár menő darabot.

A TV2 sztárja viszont még jobban szeret pörögni a kislányával, amiről videó készült. Remek a hangulat odahaza, és ne feledjük, Hannika már óvodás, így már nincs túl messze attól, hogy iskolába járjon.

„Ismét sikerült szép, régi ruhákat beszereznem a vintage gyűjteményembe. Szerettem volna megmutatni a szettem nektek, de Hannikával pörögni még gyönyörűbb’. Köszönöm @_hun_vintage_”