Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Mióta itt jártál:

Tóth Gabi: életemben először feleslegesnek érzem magam

Fotó: Tóth Gabi énekesnő a 100. Magyar Derby és Divat Fesztivál sajtótájékoztatóján Budapesten a Kincsem Parkban 2022. június 21-én. MTI/Balogh Zoltán
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Elmondása szerint kristálytisztán emlékszik az első nagy pillanatokra, most pedig egy újabb szakaszhoz értek Hannaróza életében.

Az idő elképesztő gyorsan telik, hiszen Tóth Gabi kislánya, Hannaróza már óvodába ment, ami nagy hatással volt az énekesnőre: a blogján arról számolt be, miszerint sosem gondolta volna, hogy ennyire kétes érzések fognak kavarogni benne utána.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

„Tudtam, hogy eljön ez a perc, persze, hogy tudtam, de most, hogy itt gubbasztok az ovi egyik sarkában, életemben (illetve a Hanni életében) először feleslegesnek érzem magam”

fogalmazott.

Majd arra utalt, kristálytisztán emlékszik arra, amikor a gyermekét először a kezébe adták, vagy amikor megtette az első lépéseit, most pedig egy újabb szakaszhoz értek Hannaróza életében, ami egyszerre nehéz és könnyű.

Hozzátette, kislányán viszont egyáltalán nem látszik az, hogy aggódna, amiért nem lehet folyamatosan az anyukája közelében, ami sokak szerint természetes, hiszen remek ovit találtak neki, ahol jól érzi magát. Illetve azzal vigasztalták, „lesz ez még így se”, vagyis számíthat sírásra és hullámvölgyekre is.

Ezt követően Tóth Gabi arról írt, bár tudja, hogy minden pont úgy történik, ahogy történnie kell, mégis „belepusztul” abba, hogy nem hiányzik a kislányának, hiszen olyan sokáig ő volt számára a védőbástya, most pedig első szárnycsapásait teszi a nagyvilágban. Ennek ellenére bízik benne, hogy Hannaróza évei boldogan telnek majd az óvodában, amelyek a felnőtt éveire is hatással lesznek.