Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Tóth Gabi: „Most nagyon sokan nem szeretnek”

Tóth Gabi úgy érzi, jelenleg nagyon sokan nem szeretik őt, főként olyan dolgok miatt, amik meg sem történtek.

...svg content...Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi és Papp Máté Bence a Palikék Világa by Manna című műsorban adtak interjút, közösen, aminek ideje alatt azt is megtudhattuk, Mátét mennyire lenyűgözi Gabi hangja. Egyszerűen odavan érte, és mindig örömmel hallgatja őt, akár a konyhában.

Gabi tisztázta, mindenképpen elvált volna Krausz Gábortól, akkor is, ha Máté nem lép be az életébe. Ez persze a jobbik eset, mert újra boldog, ugyanakkor elismeri, hibázott a múltban, mert csak azt szerette volna, ha az emberek igazán szeretik őt, és nem gyűlölet veszi körbe bizonyos helyeken a közösségi médiában. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

„Én is hibáztam, sokszor egy olyan képet akartam magamra felhúzni, amiről azt gondoltam, hogy ezáltal többen megszeretnek. Ezzel az állandó megfelelési kényszerem, azzal, hogy nem találtam a helyemet, hogy mindenki szeressen, állandóan ez volt a fő célom.”

„Aztán letettem ezt az egészet…. Azt akarom, hogy… Nehéz lenne azt mondani, hogy nem, mert most nagyon sokan nem szeretnek. Azt szeretném, olyan dolgokért nem szeretnének, ami tényleges… Az, hogy irritáló az energiám, az, hogy tetovált vagyok, vagy hangos vagyok, azért lehet engem nem szeretnek, vagy nem tetszik az énekhangom, mert megosztó voltam mindig is, én ezt vállaltam.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Azokért lehet engem nem szeretni, de egy olyan bélyegért, ami nem történt meg, ebben nehéz azt mondani, hogy nem szeretném, hogy ne szeressenek, mert nagyon szeretném, ha szeretnének.” – fogalmazott az interjú alatt az énekesnő, aki többször is a meghatódottság szélére került a beszélgetés során, ami egyértelműen érezhető volt rajta.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.