Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,53 Ft
Font
465,76 Ft
Bitcoin
63,573 $

Tóth Gabi elárulta, mindenképpen elvált volna Krausz Gábortól

Tóth Gabi egy interjú alatt beszélt őszintén arról, hogy mindenképpen elvált volna Krausz Gábortól, akkor is, ha Papp Máté Bence nem lép be az életébe.

...svg content...Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi és Papp Máté Bence nagyon boldogok együtt, jelenleg minden erejükkel az első közös táboruk szervezésére koncentrálnak. Hatalmas mennyiségben jelentkeztek fiatalok, akik ott szeretnének lenni Gabival és Mátéval.

Remek programokat kínálnak, és minden bizonnyal hamar el fog telni az az egy hét Pomázon, annyira nagy kalandok és élmények várják a résztvevőket. Ez Gabiékra is értendő, mert végig, a nap 24 órájában ott lesznek a táborozókkal, nem mennek haza. Soron kívül Fokozott rendőri jelenlét várható Budapest bulinegyedében

Gabi és Máté ismét közösen adott interjút, ezúttal a Palikék Világa by Manna című műsorban bukkantak fel. Gabi elismerte, voltak súrlódások kettejük között, és tisztázta, akkor is elvált volna Krausz Gábortól, ha Máté nem lép be az életébe, annyira nem működött a házassága.

„Nyilván voltak súrlódásaink, mert tulajdonképpen kész tényként kezelték a mi kapcsolatunkat, hogy mi még nagyon egy ismerkedő fázisban voltunk Mátéval, amikor ez az egész kirobbant. Nagyon fontos, nem azért vetettem véget a házasságomnak, mert Máté jött az életembe. Ha ő nem is jön, akkor is véget vetettem volna a házasságomnak.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Rá kellett jönnöm, hogy más az érdeklődési körünk, más világban vagyunk. Ez évről vére, hónapról hónapra egyre jobban kijött.” Ezzel szemben Mátéval mély, művészi lelkületű beszélgetéseket folytattak, melynek ideje alatt azt érezte, nincs egyedül a világban. „Nagyon sokszor érzem magam magányosnak magam, hiába vannak mellettem sokan.”

Magyarország szavazati jogának felfüggesztését kéri EP-képviselők egy csoportja

Hatvanhárom európai parlamenti képviselő levélben kérte az EU vezetőitől Magyarország szavazati jogának felfüggesztését.