Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,19 Ft
Euró
392,24 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
57,222 $

Tóth Gabi párja szerint világsztár szintű az énekesnő hangja

Papp Máté Bence rajong Tóth Gabiért, nagyon szereti őt, és ez a hangjára is igaz, amit igen magas szintűnek értékel.

...svg content...Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi karrierje valószínűleg előrébb tartana a zeneiparban, ha nem lenne ennyire megosztó. Az elmúlt években különösen sokan támadták, egyes lapok mintha utaztak volna rá, ami ugyancsak rontott a megítélésén, és ez nyilván a karrierjére is hatással van.

Közszereplőként el kell viselnie a támadások többségét, de amikor már valaki fenyegetőzik, azzal átlépnek egy határt. Ebből is bőven kijutott Gabinak, aki tudta jól, meg fogják vetni a válása miatt, bár ilyen lejáratókampányra még ő sem számított, amit a nyakukba kaptak. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A kapcsolatuk kibírta ezt, együttes erővel haladnak előre, és nagyon boldogok, már közös gyerektábort is szerveztek. Arra is fény derült a Palikék Világa by Manna című műsorban, hogy Máté napi szinten tanítja táncolni Gabit, aki ebben is tehetséges, és remek táncos lehetett volna, ha nem a zene irányába indul el.

„Tud úgy énekelni egy népdalt, hogy megszólal benne minden olyan érzelem, aminek meg kell.” – osztotta meg Gabiról Máté Palik Lászlóék előtt. „Adott esetben szívszaggatóan, adott esetben viccesen. Világmegváltó erőt érzek benne.” – mondta elismerően és tiszta szívből a profi táncos.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Elmesélte, egyik délután zene szólt a konyhából, és először le sem esett neki, hogy Gabi énekel, aki rendkívüli módon utánozta az adott énekest. „Mennyire durva, hogy világsztár szintű hang téged szórakoztat.” – osztotta meg élményét Máté, aki egy ideje együtt él Gabival Szentendrén.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.