Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,77 Ft
Euró
381,48 Ft
Font
445,23 Ft
Bitcoin
43,498 $

Tóth Gabinak a szalmakalap is nagyon jól áll

Újabb remek fotó jelent meg Tóth Gabiról, aki szereti a divatot, és a szalmakalap még mindig remekül áll neki, amit nem mindenki mondhat el magáról.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi fiatalkora óta nagyon aktív életet él, ami nem csoda, hiszen a Megasztár versenyzőjeként óriási népszerűségre tett szert. Voltak hullámvölgyek a karrierjében, a magánéletében, ám ez a múlt.

Megtalálta azt az utat, amire mindig is vágyott, és Krausz Gábor mellett egy olyan társ mellett élheti az életét, akivel családot alapított. Sőt, nem titok, hogy szívesen vállalnának még egy gyermeket, aki örökbefogadott is lehet. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

Gabiék hosszabb távon is terveznek, és ennek részeként például egy étterem megnyitása a céljuk. Remek projektnek ígérkezik, tele potenciállal, ráadásul Gábor, az ismert chef több mint otthonosan mozog ezen a területen.

Gabi pedig most annak is nagyon örül, hogy ledőlhet egy kicsit ebéd után, amire évek óta nem volt példa. Aki kicsit ismeri őt, az tudhatja róla, hogy szereti a régmúlt divatját, és a vintage az egyik kedvence.

Legutóbb egy szalmakalapos fotó készülhetett el róla, ami nagyon jól sikerült. A fülbevaló szintén passzol, és ez már abszolúte a nyarat idézi, mely szerencsére megérkezett Magyarországra, még ha egy kicsit későn is.

Varga Mihály: jövő hétfőn indul a villámgyors azonnali online értékpapírszámla-nyitás

Ezzel párhuzamosan megújul a Webkincstár és MobilKincstár alkalmazás is.