Clouds
21 Budapest
Dollár
344,29 Ft
Euró
368,81 Ft
Font
428,07 Ft
Bitcoin
25,657 $

Tóth Gabi már megengedheti magának az ebéd után alvást

Fotó: Facebook/Tóth Gabi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igazi kincsként tekinthet Tóth Gabi erre, hiszen édesanyaként pontosan tudja, hogy ez egy ideig nem volt opció számára.

Tóth Gabi minden eddiginél boldogabbnak tűnik, köszönhetően annak is, hogy végre beköltözhettek a nagy szentendrei házukba. Ahogyan Gabi fogalmazott, nem volt fáklyásmenet a költözés, de mindenki láthatja, megérte a fáradtságot.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Egyre többet mutatnak meg a házukból, ami egyszerre modern és régi. Megvan az összhang, akárcsak az életükben, és az ismert duó továbbra is szerelemmel szereti egymást, ami nem kis kincs az életben.

Krausz Gábor elárulta, hamarosan éttermet nyithatnak, ami a következő mérföldkő az életükben. Lesz még pár ilyen, miközben Gabi újabb remek darabokat szerzett be a vintage gyűjteményéhez, amit imád.

Aki édesanya, az nagyon is tudja, hogy az ebéd utáni alvások évekre elfelejtődnek, néha örökre, annyi minden történik. Gabi a kisebb dolgoknak is örül, bár ha belegondolunk, ez távolról sem az, sokat tehet hozzá a lelki, testi és mentális egészségéhez, mert a pihenés fontos.

„Nehezen hiszem el, hogy az elmúlt napokban újra megengedhetem magamnak, hogy aludjak egy órát ebéd után, ha tehetem.” – írta a posztjában azok után, hogy a kislánya már óvodás, így több ideje juthat magára.