Tóth Gabi: nem volt egy fáklyásmenet a költözés

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Azt is megtudhattuk, hogy Tóth Gabi kislányának sem volt könnyű megszoknia az új otthont, ám ezen is túl vannak.

Tóth Gabi szép időszak előtt áll, többek között amiatt is, mert hamarosan ismét Erdélyben fog turnézni. Emellett részben elkészült az új házuk, mely rengeteg munkával járt, de minden fáradtságot megért.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Ez mindenki számára egy új időszak, már szentendrei lakosoknak mondhatják magukat, és egy igen szép helyen élhetik tovább az életüket. Gabinak nagy álma volt, hogy mindez teljesüljön, amire örökre emlékezni fog.

Nem fog hazudni, és elismerte, maga a költözés nem volt fáklyásmenet. Ez valahol várható is volt egy ekkora horderejű költés és munkálatok miatt, viszont innentől kezdve már minden sokkal könnyebb lesz.

„Nem fogok hazudni, nem volt egy fáklyásmenet a költözés, mint ahogy az új otthon megszokása sem Hannikának. De azt most már érzem, hogy megérte” – írta a posztjában Gabi, aki hálás az életért.

,,Anya, én úgy szeretek itt lenni az új házban, mert ott jó lenni, ahol ti vagytok.” – fejezte be a posztját egy érzelmes idézettel, miközben már az új házukban tölthetik a napjaikat, még a nagy nyári meleg előtt.