Tóth Gabit egy nagyon különleges ruhában videózták

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi szereti a Sugarbird ruháit, és most egy olyan egyedi kollekció darabját mutatta be az énekesnő, ami sokak érdeklődését felkeltheti.

Tóth Gabi részben a divat szerelmese, nőként ez teljesen természetes, ráadásul egy nagyon ismert nőről beszélünk, aki számtalan műsorban szerepelt már, és minden bizonnyal még fog. A TV2 műsoraiban is sok különleges ruhát viselt, amik mindig megihletik az embert.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

Sok jó dolog van abban, ha valakit ilyen műsorokban látni, hiszen hétről hétre átalakulhat, még inkább megismerheti önmagát. Ezernyi kis apró energia lakozik ezekben a tervezésekben, és öröm látni azt, ahogyan kiteljesedik bennük a híresség.

Gabi a vintage nagy rajongója, ugyanakkor más irányzatokat is kedvel. Szereti csinosan öltözködni, és a szalmakalap szintén jól áll neki, talán a legjobban a magyar hírességek között, pláne most, hogy jön a nagy forróság.

Az énekesnő a Sugarbird tervezéseit is nagyon kedveli. Izgalommal tölti el, amikor meglát egy új kollekciót, amiknek általában érdekes történetük van, mint legutóbb is, amiről egy videóban tett említést.

„Mindig szerettem azokat a ruhadarabokat, amiknek történetük van. Ezért arra gondoltam, hogy elmesélem néha Nektek is, hogy éppen mit szereztem be a @sugarbirdofficial új kollekciójából. Remélem, tetszeni fog ez a kis videóm” – írta a bejegyzésében Gabi.