Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Így reagált Tóth Gabi a provokálónak, aki szerint nem hagyja békén Krausz Gábort

Azt javasolta a felhasználónak, foglalkozzon a saját dolgával ahelyett, hogy efféle kéretlen tanácsokat osztogat.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Tóth Gabi és Krausz Gábor tavaly nyáron jelentették be, hogy elválnak, ami nagy port kavart, heteken át erről pletykáltak az emberek. Sokan azt gondolták, azért ért véget a házasságuk, mert egy harmadik személy tűnt fel a színen, ám az énekesnő később kijelentette, hogy ez egyáltalán nem igaz. Mint mondta, Papp Máté Bencével még csak beszélgetőfázisban voltak, amikor már zajlott a válás, mégis ráakasztották a csalfa feleség bélyeget.

Boldogságát sem nézték jó szemmel az emberek, sőt, mai napig akadnak olyanok, akik őt okolják a történtekért. Holott Tóth Gabi már többször is elmondta, hogy a séffel mindent megtettek annak érdekében, hogy megmentsék a kapcsolatukat, sajnos azonban nem jártak sikerrel. Az énekesnő ma már igyekszik minél jobban kizárni a negatív, rosszindulatú emberek megjegyzéseit, s a karrierje mellett csak a párjára, illetve kislányára koncentrál. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Rajongóit rendszeresen megörvendezteti egy új fotóval, amelyek alapján látható, mennyire boldog, s elégedett az életével. Ugyanezt kívánja volt férjének is, akire szintén rátalált a szerelem Mikes Anna személyében. A séf nemrégiben elárulta, egyáltalán nem tart attól, hogy az Ázsia Expressz esetleg negatívan hat a párkapcsolatára, ugyanis szerelmük „eleve viharban született”, így biztos benne, hogy bármit kibír.

A táncosnő hasonlóképp gondolja, aki szerint mindössze annyi a dolguk a műsor alatt, hogy összetartsanak és segítsék egymást, mint ahogyan eddig is tették. Mindez azt bizonyítja, hogy Gabi és Gábor is tovább léptek, élik az életüket új párjaik oldalán, akik mindenben támogatják őket. Ám vannak, akik még most is találnak kivetnivalót abban, amit tesznek. Az énekesnő ugyanis korábban feltöltött magáról két képet, mellé pedig egy részletet Nemes Nagy Ágnes Tavasz felé című verséből.

Erre egy kommentelő úgy reagált: „Most már éld az életed! Gáborékat hagyd békén! Neki is jár a boldogság”. Mindezt Tóth Gabi sem hagyta figyelmen kívül, ezt írta válaszként: „Hogy tessék? Hagyjam békén őket? Mert zaklatom vagy foglalkozok velük valahol?”. Majd azt javasolta a felhasználónak, foglalkozzon a saját dolgával ahelyett, hogy efféle kéretlen tanácsokat osztogat. „Mindenki éli az életét és köszönjük, de jól vagyunk! Szép napot kívánunk” – tette hozzá.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.