Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,97 Ft
Euró
392,90 Ft
Font
459,72 Ft
Bitcoin
68,260 $

Krausz Gábor a kapcsolatáról: van már rutinunk a kemény és emberpróbáló szituációkban

Mint fogalmazott, a kapcsolatuk eleve viharban született, így nem tart attól, hogy az Ázsia Expressz veszélyt jelentene a szerelmükre.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Már korábban fény derült rá, idén kik vágnak neki az Ázsia Expressz életre szóló kalandjának, így megtudhattuk, hogy többek között Till Attila és Stohl András, Sáfrány Emese és Béres Anett, Mikes Anna és Krausz Gábor is megküzd a fődíjért. De az is kiderült, hogy az út most a Fülöp-szigeteken és Tajvanon át vezet, illetve ezúttal is Ördög Nóri marad a műsorvezető. A csapatok pedig rövidesen repülőre szálltak, hogy kezdetét vegye a nagy kaland, bár előtte néhányan azt is elárulták, ki hogyan készült a műsorra, például a sztárséf és a táncosnő is így tett. Mindemellett a szerelmespár állítólagos ismerősei aggodalmukat fejezték ki, hogy a nem mindennapi erőpróba talán rossz hatással lesz majd a kapcsolatukra.

A Bors az érintetteket is megkereste, hogy kiderüljön, kell-e tartani ettől, Gábor és Anna pedig őszintén elmondták, mit gondolnak ezekről a híresztelésekről. „Nincs egyetlen családtag, barát, haver vagy akár ismerős sem a környezetünkben, aki akár csak egy félmondattal is utalt volna arra, hogy nem tartja jó ötletnek az Ázsia Expresszben való részvételünket. Mi pedig, bárki is kérdezte tőlünk eddig, elmondtuk, hogy hatalmas várakozással és nulla félelemmel vágunk neki az utazásnak” – emelte ki a séf. „Nincs mit féltenünk a kapcsolatunkon, hiszen eleve viharban született. Láttam az Ázsia Expressz korábbi évadait, és azért arányait tekintve sem nevezném egy kapcsolat- vagy barátságtemető produkciónak” – fogalmazott. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

„Ráadásul Anna és én egy hasonlóan kemény próbatétel közben csiszolódtunk össze és szerettünk egymásba, így tulajdonképpen van már rutinunk a kemény és emberpróbáló szituációkban” – folytatta Krausz Gábor. Elmondása szerint a döntésük mellett szólt az is, hogy mindketten kalandvágyó lelkek. Hozzátette, bőven lehettek volna parázs vitáik a Dancing whit the Stars alatt is, de egyetlen hangos szó sem esett köztük. „Most annyi történik, hogy a próbatermet lecseréljük Ázsiára, illetve itt majd picit több kell a nézők szereteténél, hiszen Ázsiában mi alakítjuk majd a sorsunkat, és nem a szavazatok” – magyarázta a sztárséf, aki ezt követően azt is bevallotta, mitől tart igazán.

„Ha valamit nem szeretek, az a kuncsorgás. Ezért azt tényleg aggaszt, hogy kaját és szállást is kérnünk kell majd a helyiektől. Nagyon bízom benne, hogy az első napokban elkap majd minket a játék, és hamar belerázódunk a kellemetlenségekbe is” – ismerte be. Hozzáfűzte: párjával nem mondtak azonnal igent a műsorra, ezáltal úgy látja, megfontolt döntést hoztak erre vonatkozóan. „Alig pár napja fejeztük be a Séfek Séfe forgatását, így nem sok idő maradt a felkészülésre. Persze erre a kalandra egyébként sem lehet felkészülni, így a fáradságot, mint tényezőt, a magam részéről el is engedtem” – vélekedett Krausz Gábor.

Egyúttal elárulta, Hannaróza miatt már többet hezitált. „Hiszen ő az, akinek a leginkább hiányozni fogok, és ő fog a legjobban hiányozni. Végül a szüleim és a barátaim is megnyugtattak, hogy nem lesz semmi baj, sőt annyi élménnyel gazdagodva jövünk majd haza, hogy bőven lesz mit mesélnem a kislányomnak, aki tágra nyílt szemmel hallgatja majd apa képtelen kalandjait” – magyarázta. De attól is tartott kicsit, hogy az Ázsia Expressz miatt túl sok bepillantást engednek majd a magánéletükbe, de aztán belátta, hogy felesleges emiatt aggódnia. „Ami Ázsiában történik majd velünk, az olyan távol lesz a hétköznapjainktól, mint Budapest Manilától, hogy stílszerű legyek” – mondta Krausz Gábor.