Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Tóth Gabi: én egy érzékeny, törékeny lány vagyok

Tóth Gabi már most, egy év eltelte után is nagyon sokat köszönhet a párjának, Papp Máté Bencének.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi mély vallomást tett a Palikék Világa by Manna című online műsorban, amiben Papp Máté Bencével adott interjút. Máté imádja Gabi hangját, ami szerinte világsztár szintű, és mindig nagy élvezettel hallgatja. Gabi pedig egyértelművé tette, mindenképpen elvált volna Krausz Gábortól, bárki is jött volna az életébe.

Máté a lehető legjobb társ Gabi mellett, aki sokat köszönhet neki, már ilyen rövid idő alatt is. Sokkal inkább önazonos, mint Gábor mellett volna, így az élete is egészen más. Rengeteget segített neki lelkileg, és az oldalán valóban az a Tóth Gabi lehet, aki mindig is volt, de azt nem merte megmutatni. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

„Volt olyan, hogy sírva nevettünk, volt olyan, hogy Máté a padlóról szedett fel, és elkezdtünk táncolni szó szerint. Minden bánatom, nehéz érzésem elmúlt. Ebben az évben azért Máté húzott jobban engem. Meg az, hogy mennyi manír volt rajtam, és amióta Mátéval vagyok, lehetek önazonos, azóta nem akarom magamra venni ezt a nagyasszonyt, aki…”

„Az a színpadon megvan, vannak dalok, amikben kimegyek és bennem van ez az őserő. A hétköznapokban már nem félek megmutatni azt, hogy én egy érzékeny, törékeny lány vagyok, mert ezt nagyon óvtam, és mást akartam magamból mutatni. Valószínűleg ezért van, hogy egy csomó embernek nem voltam szimpatikus, mert tök mást mutattam, mint ami belül igazán voltam. Ezzel védtem magam talán.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Máté arra is rávilágított, hogy nincs értelme takargatnia a lelkét, legyen önmaga, és ezen az úton indult el az énekesnő, amiért több mint hálás. „Máté rávilágított arra, hogy milyen, amikor önazonos lehetsz, és nem kell takargatnom vagy nem kell féltenem az érzéseimet, mert nem fog engem bántani. Azóta sokkal jobb a lelkem is. Ki merem mondani, hogy ez most nem jó, és nem akarok állandóan megfelelni. Dolgozom azon, hogy minél önazonosabb lehessek.”

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.