Tóth Gabi megmutatta új otthonuk egyik legékesebb darabját

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nagyon szereti a kiegészítőket, és az otthonukat úgy rendezték be, hogy az minden szegletében pozitív energiákat sugározzon.

Nagy álma teljesült Tóth Gabiéknak azzal, hogy megvásárolhatták az első saját házukat. Hosszú távra terveznek, így lehetséges, hogy a nyugdíjas éveiket is Szentendrén töltik majd, ami egy csodálatos hely.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Sokan döntöttek úgy, hogy a szentendrei környezetben öregednek meg, ami semmihez sem hasonlítható. Megvan a vidékies nyugalom, ám közben rendkívül közel van a város, és minden más is.

Gabiék is imádják a természetet, a zöld terület szintén adott, és madárcsicsergések kíséretében pihenhetnek. Ezek azok a pillanatok, amikor az ember érzi, hogy jó helyen van, és Gabi pontosan így érezhet a családjával.

A humoros oldalát is megmutatja, és mindenki láthatja, milyen jól áll neki a szalmakalap. Gabi és férje, Krausz Gábor sokáig válogathatta a kiegészítőket, most épp a ház egyik legékesebb” darabját mutatták be.

„Minden otthonnak vannak jellegzetes kiegészítői, amik az ott élők stílusáról mesélnek. Mi ezt a rattanszéket a nappalink egyik díszének szántuk, de arra nem számítottunk, hogy ilyen kényelmes is lesz egyben.” – írta a posztjában Gabi.