Tóth Gabi óriásit megy a macskajajos arcápolós videójával

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egyre több humorosabb videót gyárt, és azt kell mondjuk, ráérzett, mert valóban humorosak, ötletesek a felvételek, és Krausz Gábor is jól alakít bennük.

Ha Tóth Gabi nem lenne ilyen erős, valószínűleg már egy ideje a közösségi médiában sem lenne jelen. Az énekesnő azonban nem teszi meg ezt a szívességet a rosszakaróknak, már csak azok miatt sem, akik szeretik őt.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Sokan kedvelik, értük érdemes folytatnia a tartalomgyártást, és noha néha erős ellenszélben kell lavíroznia, egyre csak erősebbé válik. Ez pedig motivációt adhat neki a folytatásra, akárcsak azok az energiák, amiket a koncertjein kap a közönségtől.

Gabi komoly témákról is szeret beszélgetni, elmélkedni, ugyanakkor a humoros oldala is erős. Ezt már nem egyszer bizonyította, és az Instagram mellett a TikTokon is aktív, ahol rendre sokan követik figyelemmel a tartalmait.

Most épp a Macskajaj zenéjére készített el egy humoros videós anyagot, ahogyan arcápolást végez reggel. Sokan voltak kíváncsiak arra, mi a reggeli rutinja Gabinak, aki inkább humorosra vette a figurát.

Krausz Gábor ebben a videóban is szerepelt vállalt, és megint nagyot ment a duó. Ezek a tartalmak is kellenek, főleg a mai világban, amikor sokan feszültek, frusztráltak, és csak a rossz dolgokat látják.

@tothgabiofficial Reggeli rutin #skincareroutine #pusztuljonforyouba #fyp✨❣️ ♬ eredeti hang – Gabriella Tóth