Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Tóth Gabinak nincs szüksége luxusnyaralásra

Nyilván Tóth Gabi is szívesen elmenne egy álomszerű luxusnyaralásra, ugyanakkor hangsúlyozta, nincs szüksége erre.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi nemrég cáfolta azokat a híreket, miszerint várandós lenne. Hamar beindultak a pletykák, hogy máris gyermeket várhat Papp Máté Bencétől, amivel Kulcsár Edina és G.w.M. példáját követték volna, akik nagyon rövid időn belül vállaltak közös babát, és már a második gyermekükkel terhes a szépségkirálynő.

Gabi tisztázta, szó sincs arról, hogy terhes lenne, de ettől függetlenül nyitott arra, hogy több gyermeke legyen, és újra megházasodjon. Nagyon jól működnek közöttük a dolgok, sok bennük a közös, és ez a nyár teljesen más számukra, mint a tavalyi, amikor a kapcsolatuk miatt óriási támadásnak voltak kitéve. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Sok munkájuk lesz a nyáron, ugyanakkor nyaralást is terveznek. Ettől függetlenül nincs arról szó, hogy luxusnyaralásra mennének, nincs szükségük rá, egy egyszerű közös hétvégének is nagyon tudnak örülni. Hogy hova utaznak majd, egyelőre titok, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy boldogok.

„Szerencsére sok munkánk lesz nyáron, de tervezünk egy nyaralást. Viszont mivel a hivatásunk egyben a szenvedélyünk is, ezért annak is kiélvezzük minden pillanatát. Törekszünk arra, hogy a hétköznapokban is minőségi időt töltsünk egymásra, így nincs szükség luxusnyaralásra, mi egy közös, nyugalomban eltöltött hétvégét is nagyra értékelünk.” – mesélte a Blikknek Gabi.

Ami pedig a saját gyerektáborukat illeti, komoly céljaik vannak vele: „Szeretnénk egy kicsit kirángatni a fiatalokat a tabletezős, mobilozós világukból, megmutatni nekik, hogy a hagyományőrzés nem ciki, a néptánc olyan, mint az otthon melege, mindenki hazatalál. Alapvetően a Fricskával is az volt a célunk, hogy fricskát adjunk a tinédzsereknek, megmutassuk: lehet menő a néptánc.”