Tóth Gabit keményen meghurcolták, nagyon lefogyott, félt az emberektől

Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi kicsit részletesebben beszélt arról, miért is volt számára nehéz a nyári időszak, amikor is rengeteg támadást kapott.

Jól emlékszik mindenki azokra a napokra, amikor kiderült, hogy Gabi a pápa előtt énekelhet, ami megkérdőjelezhetetlenül pályafutása csúcsa volt. Egy olyan lehetőség, amiről korábban álmodni sem mert, és miután egy ideje megtalálta magában az igazi hitet, még különlegesebb volt az élmény.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Ugyanakkor nagyon sokan támadták emiatt, viccet csináltak belőle, rengeteg mém született az eseményből, és így tovább. Gabi ugyan nem mutatta ki, rendkívül nehezen élte meg ezt az időszakot, és nem értette, miért hurcolták meg.

„Az a meghurcolás, amit én ezért kaptam, mert tanulságtételt tettem azért, mert felkértek az Eucharisztikus kongresszusra, és beszélhettem végre erről… beszéltem róla, és álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen meghurcolást fogok kapni.” – mondta Gabi Palikék interjújában.

Tóth Gabinak nem volt egyéjszakás kalandja, és elismerte, sokszor van mélypont a házasságában

Gabi nemcsak lefogyott, hanem félt is az emberektől, és volt pár olyan hete, amikor ez az érzés teljesen eluralkodott rajta. „Ez egy nagyon-nagyon kemény időszak volt.” – ismerte el az énekesnő az interjújában.

Lapozó: 1 2