Tóth Gabinak nem volt egyéjszakás kalandja, és elismerte, sokszor van mélypont a házasságában

Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi Palik Lászlóéknak adott interjút, melynek ideje alatt érdekes dolgokat árult el, teljes egészében is érdemes meghallgatni a beszélgetést.

Gabi az interjújában megjegyezte, még mindig egy kicsit ízlelgetnie kell azt, hogy feleségnek nevezik, aminek fő oka, hogy nem volt nagy esküvőjük. „Nagyon szeretnék majd egy lagzit, egy bulival, és valószínűleg utána megjön ez az érzés, de most még nem is foglalkozunk ezzel.”

Soron kívül Világszenzáció: Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Az énekesnő nem tagadja, vannak hullámvölgyek a házasságukban, rengeteget vitáznak, de ahogyan ő fogalmazott, nagyon tüzesek. „Mi elmegyünk valahova, akkor azt hiszik, veszekszünk.”

Közben nincs szó többről, minthogy húzzák egymást, Gabi elmondása szerint a férjének brites humora van, amit ő nagyon szeret. „Nagyon sokszor van mélypont, ami szerintem minden házasságban van.”

Összeöltözött Szabó Zsófi és Shane Tusup Monacóban

Gabi a mai napig felfedez új dolgokat a férjében, időről időre szeret benne gyönyörködni, és ő mindig is egy ilyen férfit álmodott meg maga mellé, aki úgy néz ki, mint Gábor. Mondhatni a legjobbkor találkoztak, mert közben az énekesnőnek meg kellett érnie, elfogadnia azt, hogy nem minden róla szól, a másik félnek is teret kell adni, mert régen hajlamos volt arra, hogy a saját igényeit tartsa szem előtt.

Lapozó: 1 2