Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Összeöltözött Szabó Zsófi és Shane Tusup Monacóban

A párok sokszor szeretnek összeöltözni, és ez a hírességek között pláne jellemző, akik bizonyos esetekben még inkább odafigyelnek erre.

...svg content...Fotó: Instagram/Shane Tusup
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem olyan könnyű a közszereplők élete, már csak a média alapvető figyelme miatt sem, szinte minden lépésüket meg kell gondolniuk. Azok, akik állandó célkeresztben vannak, nem mindig tudnak igazán boldogok lenni, mert bármivel címlapra kerülhetnek.

Amikor pedig valamilyen fontos életeseményről van szó, például egy válásról, nem lehet mindenhol viszontlátni magad az újságokban, legyen szó írott vagy elektronikus sajtóról. Ez csak a történet egyik fele, mert ott van a közösségi médián keresztül megjelent hozzászólások, amik ilyenkor nagyon negatív hatásúak tudnak lenni. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Szabó Zsófinak is bőven kijutott ebből, megszámolhatatlan kemény kommentet kapott, és nemcsak a válása kapcsán. Miután kiderült, hogy Shane Tusuppal randizgat, napokon át csak róluk szólt a sajtó.

Stana Alexandra nem hisz abban, hogy el lehet szeretni valakit a párjától

Miután bejelentették, hogy valóban egy párt alkotnak, az érdeklődés már nem volt olyan intenzitású, így nyugodtabban élhetik az életüket. Jelenleg pedig egy olyan helyen tartózkodnak, ahol nem hárul rájuk olyan nagy figyelem, és ezt élvezik is.

Lapozó: 1 2

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyszíni fotók a szentesi vonattragédiáról

Szentes és Csongrád között történt a súlyos vonatbaleset, ami végül két ember életébe került, a körülményeket vizsgálják.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.