Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Tóth Gabi: „Egy éve merek “virágba borulni”

Ez pedig azt is jelenti, hogy ma egy éve jöhetett össze Tóth Gabi Papp Máté Bencével, aki megváltoztatta az életét.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi, aki nemrég csúcsformába lendült, élete első táborára készül, amit nemcsak felnőtteknek szerveznek. Eleinte ez volt a terv, majd olyan szintű volt a túljelentkezés, hogy megnövelték a korhatárt, ami jó döntésnek bizonyult.

Jó döntés volt, mert ezáltal még többen ismerkedhetnek meg azzal, amit Gabi és szerelme szeretne átadni a tábor által. Nagyon rövid időn belül kezdetét veszi a kaland, míg az énekesnő boldogabb, mint valaha, és ebben a legkisebb túlzás sincs. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Gabi számára a boldogságot korábban sok esetben kizárólag a gyermeke és a zene jelentette. Most már a párja is közéjük tartozik, és úgy fest, ma van a nagy nap, amikor is megünneplik az 1 éves kapcsolatukat, ami jól működik.

Gabi nagyon sokan köszönhet a fiatal párjának, érzelmi és lelki szempontból is. Remek hatással vannak egymásra, rengeteg bennük a közös, és ez mind arra mutat, hogy idővel saját családjuk is lehet, együtt, közösen. „Egy éve merek “virágba borulni”. Jó reggelt mindenkinek új nap! Ne feledjétek!”

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.