Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Tóth Gabi. „Egy hétig kussoltam, nem bírom”

Tóth Gabinak elege lett abból, hogy csendben maradjon, és ennek hangot is adott a Sztárban Sztár leszek!-ben.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi már egy héttel ezelőtt is beteg volt, de vállalta a forgatásokat. Később kiderült, hogy sokkal nagyobb a gond, mint azt sejtettük, és Gabi kórházi kezelésre szorult, nem húzhatták tovább a dolgot.

Egy tályog keserítette meg az életét, és félő volt, hogy nem lehet ott az új élő adásban. Sokáig nem lehetett tudni, mi lesz, de kiderült, Gabi vállalta a kihívást, a fájdalmai és a fáradtsága ellenére is. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Igen élvezetes estén vagyunk túl, melynek a végén ismét távozott egy versenyző. Most nem volt olyan drámai a helyzet, mint Solymár Matyi esetében, akit Gabi vissza akart hozni a műsorba, mivel nagyon igazságtalannak érezte a kiesését.

Gabi megjegyezte Majkának, 10 pontot kellett volna adnia Vivien produkcióját követően, de ezzel nem ért véget a sztori. Az énekesnő rendreutasította Tillát, és azt mondta neki, ne beszéljen, maradjon csöndben.

„Maradj csöndben, mert most nem bírom! Egy hétig kussoltam, nem bírom… Idegileg kikészítesz.” – folytatta Gabi, amit már Majkának címzett, de sokkal inkább nevettek az este folyamán, nem voltak balhék.