Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Tóth Gabi visszahozza a 80-as éveket

Fotó: Tóth Gabi énekesnő a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten a múzeum előtt 2022. február 26-án. MTI/Kovács Attila
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Úgy néz ki a híres énekesnő, mint egy sztár a 80-as évekből, ami egy több mint különleges korszak volt.

A 80-as évek sok szempontból meghatározó volt a világon, és ez Magyarországon sem volt másképp. Talán az sem véletlen, hogy sokak szerint abban az évtizedben születtek a legnagyobb slágerek.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Éles váltás volt a 70-es évekhez képest, mintha csak évtizedek teltek volna el a két korszak között. A Magyarországon élők is csak kapkodták a fejüket, hogy mennyire megváltozott a zenei világ és a divat.

Sok olyan dolog van, ami jó volt a 80-as években, és a zene egyértelműen beletartozik ebbe a körbe, akárcsak a divat. A kettő kéz a kézben járt akkoriban, pedig nem is volt olyan rég, legalábbis így érezzük az emlékeink miatt.

Ugyan Gabi a 90-es években nőtt fel, a 80-as évek számára is nagyon meghatározó volt, zenei szinten is. Michael Jakcson szintén nagy kedvence volt, és jól emlékezhet a videókazettás időszakokra.

Most abszolúte a 80-as éveket idézte ezzel a szettel, ami a követőknek is nagyon bejött. Ha visszaugrana az időben, és ezzel az összeállítással jelenne meg valahol, valószínűleg egyáltalán nem lógna ki vele a sorból, ahogyan ma sem, mert a 80-as évek szele egyre inkább visszatér.