Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

Tóth Gabi anno azt füllentette, hogy Michael Jacksonnal találkozott Tapolcán

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2022. szeptember 10. - 11:07

Tóth Gabi egy nagyon humoros történetet mesélt el a Sztárban Sztár leszek! forgatásán, aminek ideje alatt is fény derült, hogy anno gyakorlatilag sírt a televízió előtt, amikor meglátta Michael Jakcsont.

Mindenkinek vannak régi bálványai, akik közül sokan már nincsenek életben. Megannyi világsztárt ismerünk, akik túl hamar hagyták el a Földet, többek között Bruce Lee-vel és Michael Jakcsonnal, akik a mai napig meghatározóak az emberek számára.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

Pápai Joci a beszélgetés ideje alatt azt mondta, eltűnődött azon, hogy kiért rajong gyerekkora óta. „Bruce Lee, tesó!” – szólt közbe Majka. „Igen.” – ismerte el Joci, aki nagyon kedveli a legendás harcművész és színész karakterét, bár már évtizedek óta nem lehet közöttünk.

Köllő Babett ennek kapcsán azt mondta, olyan jó, ha az ember tud valakiért rajongani. „Az olyan jó!” – Tóth Gabi ugyancsak reagált erre, és elárulta, két szerelme volt, például Michael Jackson unokatestvéreiért is oda volt.

„Három fiú volt, imádtam őket!” – mesélte Gabi, aki szerint nagyon jól énekeltek és úgy néztek ki, mint Michael, csak kicsiben. Joci nem is tudta, hogy Gabi szerette Jacko-t, pedig az énekesnő anno még sírt is a televízió előtt miatta.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.