Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,88 Ft
Euró
386,46 Ft
Font
454,01 Ft
Bitcoin
69,109 $

Tóth Andinál senki sem tud lazábban ebédelni: ízletes kolbászdarabok és zene

Valószínűleg nincs lazább énekesnő Magyarországon Andinál, aki valóban minden pillanatban megpróbálja élvezni azt, amit csinál, legyen szó zenéről, vagy egy szimpla csütörtöki ebédről.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha azt írjuk, hogy jól pörög Tóth Andi neve a bulvársajtóban és a közösségi médiában, akkor valószínűleg messze állunk a valóságtól, mivel szinten mindenhol ott van a neve, ráadásul napi szinten.

Óriási figyelmet kap, amiért javarészt nem tesz semmi különlegeset, csak magát adja. Néha felhúzzák a róla szóló cikkek, vagy olyan kommenteket kap, amik kiakasztják, bár erre egyre kevesebb a példa, és legutóbb azt mondta, hidegen hagyják a róla megjelent hozzászólások. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Andi senkinek nem akar megfelelni, a saját útján halad előre, és arra koncentrál, hogy boldog legyen. A mai világban ez nem könnyű, főleg most, a vírus idején, ráadásul ismert emberként még több lehet a buktató.

Ezzel már 15 éves kora óta tisztában van, hiszen akkor nyerte meg az X-Faktort, és nem feltétlen úgy alakultak a dolgai, mint azt várta, vagy szerette volna. Ugyanakkor még mindig fiatal, tele van energiával, bár már az is megfordult a fejében, hogy nem tér vissza Magyarországra.

Így néz ki kipattintva és izzadtan Berki Mazsi, aki érdekes dolgokat árult el

Van, aki imádja a tartalmait, és vannak, akik gyűlölik, mégis olvassák őt… Most például egy ebédről jelentkezett be, nagyon laza formában. Fogott egy kést, aztán jöhettek az ízletes kolbászdarabok, miközben szólt a zene.

Úgy tűnik, jól érzi magát az énekesnő, a többi meg nem is számít! A videó ezen a linken keresztül érhető el korlátozott ideig.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.