Clouds
21 Budapest
Dollár
356,24 Ft
Euró
387,23 Ft
Font
437,42 Ft
Bitcoin
27,338 $

Tóth Andinál senki sem tud lazábban ebédelni: ízletes kolbászdarabok és zene

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valószínűleg nincs lazább énekesnő Magyarországon Andinál, aki valóban minden pillanatban megpróbálja élvezni azt, amit csinál, legyen szó zenéről, vagy egy szimpla csütörtöki ebédről.

Ha azt írjuk, hogy jól pörög Tóth Andi neve a bulvársajtóban és a közösségi médiában, akkor valószínűleg messze állunk a valóságtól, mivel szinten mindenhol ott van a neve, ráadásul napi szinten.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Óriási figyelmet kap, amiért javarészt nem tesz semmi különlegeset, csak magát adja. Néha felhúzzák a róla szóló cikkek, vagy olyan kommenteket kap, amik kiakasztják, bár erre egyre kevesebb a példa, és legutóbb azt mondta, hidegen hagyják a róla megjelent hozzászólások.

Andi senkinek nem akar megfelelni, a saját útján halad előre, és arra koncentrál, hogy boldog legyen. A mai világban ez nem könnyű, főleg most, a vírus idején, ráadásul ismert emberként még több lehet a buktató.

Ezzel már 15 éves kora óta tisztában van, hiszen akkor nyerte meg az X-Faktort, és nem feltétlen úgy alakultak a dolgai, mint azt várta, vagy szerette volna. Ugyanakkor még mindig fiatal, tele van energiával, bár már az is megfordult a fejében, hogy nem tér vissza Magyarországra.

Így néz ki kipattintva és izzadtan Berki Mazsi, aki érdekes dolgokat árult el

Van, aki imádja a tartalmait, és vannak, akik gyűlölik, mégis olvassák őt… Most például egy ebédről jelentkezett be, nagyon laza formában. Fogott egy kést, aztán jöhettek az ízletes kolbászdarabok, miközben szólt a zene.

Úgy tűnik, jól érzi magát az énekesnő, a többi meg nem is számít! A videó ezen a linken keresztül érhető el korlátozott ideig.