Így néz ki kipattintva és izzadtan Berki Mazsi, aki érdekes dolgokat árult el

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mazsi számára a sport sokkal többet jelent annál, mint a legtöbb embernek, bár ez erősen látszik is a jelenlegi formáján, ami nem tűr kritikákat.

Berki Mazsi posztjainak egy része az edzésekről szól, példát mutatva azoknak, akik kevésbé élnek egészséges életet. A koronavírus idején még fontosabbá vált az, hogy jobb erőben legyünk fizikálisan és mentálisan.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Mazsi az évek alatt sokat fejlődött és neki kicsit sem jelent majd gondot megjelenni bikiniben a parton, mert bomba a formája. Ezért sokat is tesz, nemrég egy videós összeállítást tett fel arról, hogy hogyan kerekíti a fenekét.

Most pedig mindamellett, hogy megmutatta az aktuális formáját, amit izzadt formában is láthatunk, elmesélte, hogy mit jelent neki a sport, a mozgás és minden, ami ezzel kapcsolatos, hiszen imádja csinálni.

„Arra gondoltam, kicsit mesélek a sport és a köztem lévő szerelemről, hisz sokan láttok, de nem ismertek, páran azonban már közületek kicsit talán megismertetek.” – kezdte az új bejegyzésében az Instagramon.

Berki Mazsi ismét üzent

„Gyerekkorom óta sportolok. Versenyszerűen atletizáltam, karatéztam & wakeboardoztam. Karate sportágban Ifjúsági Európa Bajnok lettem, egyéniben és csapatban is. Abban az évben miniszterelnöki elismerő oklevelet kaptam a kiváló eredményem miatt és erre nagyon büszke vagyok.”

„Igaz, nem szeretek róla beszélni, hisz nem tartom kiugró teljesítmények, hogy miért nem, azt én jómagam sem tudom. Azok, akik gyermekkoruk óta versenyszerűen sportolnak, tudják milyen az, amikor megvonják tőlük ezt az adrenalint, aki nem versenyzett és nem elég elkötelezett, annak nem igazán tudom átadni ezt az érzést. „

„Amikor versenyzel és sikereket érsz el, utána folyamatosan keresed ugyanazt az érzést. Azon kattogok sokszor, vajon milyen sportágban kellene megmérettetnem magam. Először jött a box, majd a bikini-fitnesz verseny gondolata… aztán jöttek akadályok, majd újra neki ugrottam.

„Rájöttem arra, hogy soha nem késő és soha nem éri meg feladni! Ha valamit a fejünkbe veszünk, azért tegyünk meg minden tőlünk telhetőt! Én azt mondom továbbra is… lehetetlen nem létezik…”