Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,139 $

Tóth Andi újra énekel, készül az új album (videóval)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi ismét énekel, ráadásul nem is akárhogyan, mint azt hallani fogjátok a videókból, sokan várják az új albumot.

Tóth Andi minden eddiginél meghatározóbb karaktere a sztárok világának Magyarországon. Az évek alatt egyre magasabb szintekre került, és láthattuk, bármibe is fog, abban általában sikeres, mégis sokan bántják.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

A Dancing with the Starsban is lehengerlő volt, mindenki egyetértett abban, hogy nemzetközi karriert is csinálhatott volna, ha gyerekként ezzel kezd el foglalkozni. Ez a zenére is igaz, de valamiért az égiek még mindig nem adták meg ehhez neki a lehetőséget.

Sőt, nemrég bejelentette, hogy nem énekel többet, ami kapcsán Szikora Róbert elmondta, igyekszik jobb belátásra bírni az X-Faktor legfiatalabb győztesét. Sokan szeretnék, ha Andi újra énekelne, ami most megtörtént.

Ugyanakkor nincs szó arról, hogy ismét koncertezni fog, csupán felénekli azokat a dalokat, amik már korábban elkészültek. Utolsó albumként beszél róla, melynek kapcsán elárulta, főként depressziósabb, szomorúbb, szerelmesebb dalok fognak megjelenni.

Az előző albuma órásit ment, új kapukat nyitott meg előtte, és nem kizárt, hogy most is valami hasonló történhet meg vele. Azt is elárulta, körülbelül a dalok felének a felvételével már megvannak, és nagyon sok dal kap helyet az albumon.

Sőt, még az elmúlt pár napban is jöttek ihletei, és arra számít, hogy a Sztárban Sztár döntőjének környékén fog érkezni az új album. Ha kíváncsiak vagytok Andi éneklésére felvétel közben, akkor kattintsatok erre a linkre!