Tóth Andi abszolúte topon van, sokan fejet hajtanak előtte (fotóval)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem véletlenül, mert Tóth Andi kisugárzása is változott, talán a sok rossz dolgot most hagyta csak igazán maga mögött.

Mindig eljön az a pont, amikor az ember életben betelik a pohár, és ez a hírességek esetében még inkább így van. Tóth Andit gyerekkora óta sokan támadják, és a közösségi médián keresztül, rendkívül sok bántást kapott.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Nem mindig reagált megfelelően, de egyrészt ő is ember, hibázhat, másrészt annyi bántást kapott, hogy kisebb csoda, „csak” ennyiszer borult ki. Egy ideje viszont úgy tűnik, mintha változott volna valami.

Talán nem véletlenül, és a szakítást is erősen dolgozza fel. Amikor egy nő igazán erőssé kezd válni, az mindenben visszaköszön, kezdve a megjelenéssel, és rájönnek, hogy egy másodpercig sem érdemes feleslegesen szomorkodni.

Andi a fiatalkora ellenére rengeteg mindent élt már meg, és valószínűleg még fog is. A legutóbbi fotózásán csak úgy ragyogott a határozottságtól, de már korábban is láthattuk, hogy extra formába hozta magát.

A legújabb fotója akár az aktuális állapotát is jellemezhetné – egyszerre törékeny és erős. Ez a fajta kettősség megvan a legtöbb nőben, de az egyensúlyt nehéz elérni, ami csak időszakos, viszont úgy fest, Andinak ez most megvan.