Dobsz egy hátast, annyira vonzó fotók jelentek meg Tóth Andiról

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Igazi profi felvételek jelentek meg Tóth Andiról, aki igyekszik élvezni az életet, és mint azt látni fogjátok, nagyon szexi.

Tóth Andit soha nem kell félteni, mindig feltalálja magát, és elárulta, visszatért a küzdősportos edzésekhez. Ugyanakkor tisztázta, nincs életveszélyben, és még csak fenyegetni sem fenyegeti senki.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Sokat pletykálnak Andiról, de már hozzászokhatott ehhez, és inkább arra koncentrál, ami építi, nem rombolja. Rendkívül vonzó formában van, bár ez eddig is így volt, most viszont rátett egy lapáttal.

Már csak a nyárnak kellene eljönnie, ami úgy tűnik, késik, helyette annyi eső zúdul ránk, hogy még a Balaton vízszintje is növekedésnek indult. Andi is várhatja a nyarat, szereti a jó időt, és ez a kutyája miatt is izgalmas lett, aki sokat nőtt és fejlődött.

A fiatal énekesnő továbbra sem ad koncerteteket, viszont vannak olyan események, amikre szívesen ellátogat. Nagyon élvezte a Sloggi buliját Budapesten, hamarosan azonban Berlinbe utazhat.

„Zseni volt a @sloggi Budapesti házibulija, de alig várom a berlini megállót. Ott találkozunk hamarosan” – írta a posztjában Andi, mindig meg tudja lepni valamivel a követőit és a rajongóit.