Fehérneműs fotók készültek Tóth Andiról (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi számtalan fotózáson járt már az évek alatt, és valószínűleg még fog is, ilyenkor még inkább megmutathatja a színészi képességeit.

Tóth Andi szinte mindenhez is ért, amit már megmutatott a színpadon, a táncparketten, a televízióban, a sorozatokban, és így tovább. Rengeteg tehetséget kapott az égiektől, de valamiért nehéz életet is szántak neki.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Ugyan még mindig csak a 20-as évei közepén jár, annyi mindenen ment keresztül, mint sok más ember egyszerre sem. Andi azonban kitart, sok időt tölt együtt a kutyájával, és nemrég megmutatta a nagy hálószobáját.

Sokan dicsérik, hogy milyen komoly megjelenést hozott össze a 2023-as nyárra, nem mintha tavaly ne lett volna bombaformában. A TV2 sztárja egy ideje visszavonultabban éli az életét, és abból igyekszik kihozni a legtöbbet.

Ez nem mindig könnyű az őt ért támadások miatt, ugyanakkor nem is lehetetlen. A fotózásokon teljesen kikapcsolódhat, és ott minden róla szól, miközben extra felvételek készülnek róla, amikre igazán büszke lehet.

Andit nem egyszer fotózták már fehérneműben, most is egy ilyen eseményen vett részt. Mindenki láthatja, milyen vonzó az énekesnő, aki mindig többet és többet sajtol ki a benne rejlő potenciálból.