Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Tóth Andi smink nélkül is különleges, igazi természetes szépség (fotók)

Sokan irigykednek Tóth Andira a természetes szépsége miatt, és az idő múlásával egyre csak szebbé válik.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andira komoly kihívások várnak, ugyanis ő lett az X-Faktor új női mentora, és nem kizárt, hogy jó pár évig ez így is marad. Egyelőre nem tudni, mik a tervei vele az RTL-nek, de ezzel az átigazolással akár műsorvezetőt is csinálhat belőle, és szerepeltetheti a saját sorozataiban, hatalmas a potenciál az átigazolásban.

Furcsa lenne, ha mindezt nem használná ki a csatorna, és csak az X-Faktorban működnének együtt. Számos olyan műsort indít az RTL, amiben Andi szereplőként és műsorvezetőként is megállhatná a helyét, ami új és izgalmas kihívás lenne számára. Akár a Reggeliben is el tudnánk őt képzelni, mint az időközben a TV2-höz visszatért Szabó Zsófit. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Nagyon izgalmas évek lehetnek ezek Andi számára, viszont most minden az X-Faktorról szól. Talán már zajlanak is a háttérben a forgatások, és kaphatunk pár kulissza mögötti fotót, amik mindig izgalmasak. Andi megosztó személyisége szintén sokat hozhat a konyhára, és ezzel szintén tisztában lehet az RTL.

Meglepődnénk, ha Andi a következő szezonban már nem lenne tagja a mentorcsapatnak, és ez az egész hatására talán visszatér a koncertezéshez. Ha találna olyan tehetségeket, akikkel odakint is együtt dolgozhatna, az abszolúte ezt a forgatókönyvet vetíthetné előre, de várjuk ki a végén, sok minden történhet.

Ami biztos, hogy Andi smink nélkül is nagyon szép, sok dicséretet kap. Általában azok támadják, akik irigyek rá, a szépségére és a fiatalságára, de ehhez már hozzászokhatott az elmúlt 10 évben, ugyanis gyerekkora óta sztár, ismert ember, híresség, közszereplő.