Így főz odahaza Tóth Andi a nagy konyhájában (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andinak nemcsak a hálószobája nagy, hanem a konyhája is, amiben kényelmesen elfér, és közben jól érzi magát.

Tóth Andi továbbra is a média középpontjában van, bár legszívesebben eltekintene ettől. Ugyanakkor már hozzászokhatott ahhoz, hogy gyakran írnak róla a lapok, és néha olyan dolgok is megjelennek róla, hogy csak fogja a fejét.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Ez olyasvalami, ami talán soha nem fog változni, de az tisztán látszik, hogy az énekesnő nemcsak nagyon erős formának örvend, hanem a hangulata is egészen más. Semmi túlzás nem volt abban, amikor arról beszélt az egyik videójában, hogy új életet kezdett.

Más energiák veszik körül, és ez jó hatással van rá. Még a videókon és a fotókon keresztül is érezni ezt. Nemrég fehérneműben fotózták, és ezúttal is sok dicséretet kapott, nemigazán lehetne belekötni a vonalaiba.

Nem sokkal később egy fotó is kikerült róla az oldalára, és mindenki láthatja, nincs oka panaszkodni, egyre többet és többet hoz ki magából. Nyilván ez nem mindenre igaz, mert folyamatosan érik támadások, és ott van a rengeteg pletyka.

Andi szeret főzni, és tud is, amit már nem egyszer bizonyított. Hogy megállná a helyét egy főzőműsorban, nem tudni, mindenesetre eddig mindenben jól teljesített, és valószínűleg itt sem lenne gondja. Ha kíváncsi vagy az énekesnő konyhájára és a főzésére, akkor csak kattints erre a linkre.