Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Mi történik Tóth Andival?

Úgy tűnik, hogy Tóth Andi nincs a legjobb hangulatban jelenleg, noha lehetne pár oka arra, hogy jól érezze magát, de néha az ember nehéz napokat él meg.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andinak nagyon fiatalon kellett szembesülnie azzal, hogy milyen egy híres ember élete, ráadásul mindezt gyerekként. Még gyerek volt, amikor megnyerte az X-Faktort, ami országosan is híressé tette, és az igazi kaland csak ezután következett.

Nem volt egyszerű dolga, sok csalódás élte, magánéleti és üzleti szinten is, de egyúttal rengeteget tanult ebből. Nem tudni, milyen lenne a személyisége, ha nincs a nehéz gyerekkora, és simábban alakul a karrierje, de érdekes lenne látni. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Jelenleg az egyik legmegosztóbb híresség, amiért csak részben tesz, inkább csak önmagát adja, sokan pedig irigyek rá, vagy nem értik. A TV2-nek adott interjújában is kitért erre a pikírt bejegyzése kapcsán, amit nem bánt meg.

Csuti nem tudná azt megtenni, amit Kulcsár Edina megtett vele az elmúlt hetekben

Mindig lehet találni valami kivetnivalót a posztokban, ha az ember úgy akarja, de Andit ez nem különösebben hatja meg. Most azonban történhetett vele valami, vagy csak szimplán rossz kedve van, ami reméljük, nem tart sokáig.

Edzésről jelentkezett, tovább formálta a testét, ami már így is magas szintet képvisel. Erre a linkre kattintva láthatjátok, hogy jelenleg hogyan érzi magát a fiatal énekesnő, aki a városban már egy méregzöld Mustangot vezet.