Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Ilyen erőseket rúg és üt Tóth Andi, aki nem viccel (videó)

Tóth Andiból kiváló sportoló lett volna, számos nagy karriert futhatott volna be, annyira tehetséges,

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andi már az RTL családjához tartozik, és furcsa lenne, ha a csatorna nem élne ezzel a kivételes lehetőséggel, és kizárólag az X-Faktorban dolgoznának együtt. Akár külön műsort is lehetne építeni az énekesnőre, kezdve azzal, hogy műsorvezetőt csinálnak belőle, ami új távlatokat nyitna meg előttük.

Valószínűleg Andi nyitott lenne erre, akit sokan várnak a Sztárbox mezőnyébe, és talán nem is véletlenek azok a videók, amiket posztol. Mivel már nem koncertezik, be tudná sűríteni az idejébe a felkészülést az X-Faktor mellett, bár ez ebben az esetben egy több mint sűrű 6 hónapot jelentene az év végéig. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Ugyanakkor hatalmas a teherbírása, óriási motivációval rendelkezik, és a videóban látni fogjátok, nagyon kemény. Csúcsformában van, ennél szálkásabb aligha volt korábban, szóval enyhén szólva is minden adott lenne ahhoz, hogy a Sztárbox egyik legnagyobb sztárjaként szálljon ringbe, amiért szép summát is kaphatna.

Andi nemcsak bokszolni tud, mint azt látni fogjuk, és a felépítése is tökéletes. Gyors lehetne a ringben, és mivel az állóképessége szintén rendben van, amit magasabb szintre lehetne növelni, gyakorlatilag verhetetlenné válna. Ezek után még inkább kíváncsiak az emberek arra, kik lesznek a Sztárbox versenyzői idén.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.