Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Tóth Andi már úgy néz ki, mint egy profi bokszoló, irány a Sztárbox? (videó)

Tóth Andi számára igencsak kézenfekvő lenne a Sztárboxban szerepelni, ami még működhet is, bár az X-Faktor mellett ez igencsak nehéz lenne.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Ugyanakkor Andit ismervén, bármi benne ott lehet a pakliban, mert imádja a kihívásokat, rendkívül motivált, állandó edzésben van, és egy ideje bokszol. Legalábbis sok olyan edzése volt már, amik ütésekből álltak, így távolról sem indulna mínuszból. Abszolúte az egyik legnagyobb favorit lehetne, függetlenül attól, kivel bokszolna.

Ami biztos, már az RTL családjának tagja, és az X-Faktor női mentora. Mivel egy ideje nem koncertezik, beleférhetne a felkészülés a Sztárboxra, és mint azt jeleztük, régóta, évek óta napi szinten sportol. A mostani formája pedig minden eddiginél látványosabb, káprázatosan néz ki, csak irigykedni tudunk rá. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Megint vannak, akik ennek az ellenezőjét állítják, de ez már a megszokott irigység, sajnos hozzá kellett szoknia Andinak is ehhez. Nincs mit tenni, az emberek így működnek, és ez aligha fog már változni. Mindenesetre a videók láttán egyáltalán nem lepődnénk meg, ha Andi bevállalná a bokszot.

Nem kis nézettséget generálna, és azok, akik ellenfélre várnak, csak imádkozhatnának, hogy ne őt kapják. Ha kíváncsiak vagytok Andi legújabb formájára, akkor csak kattintsatok erre a linkre a beszédes videóért, mert kemény a csajszi, és könnyen lehet, hogy ez csak a kezdet, főleg, ha ott lesz a Sztárbox új évadában.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.