Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Tóth Andi kockás hassal hangol az X-Faktorra (videó)

Tóth Andi csúcsformában kezdheti meg a forgatásokat az X-Faktorban, ahol immáron mentor lesz.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Valószínűleg csak ő is mosolygott volna, ha valaki 10 évvel ezelőtt az X-Faktor válogatóján azt mondja neki, később mentorként fog visszatérni. Ez talán már évekkel korábban megvalósulhatott volna, de Tóth Andi hűséges volt a TV2-höz. Most azonban mégis úgy döntött, hogy a rivális RTL-hez szerződik.

Majka és Pápai Joci is így tett, bár az énekes nem lesz ott az X-Faktorban, a rapper viszont igen. Minden bizonnyal Majka és Andi jelenti meg a komolyabb zsűritagot, míg Gáspár Laci és Valkusz Milán viccesebbre veheti a figurát. Ez persze nem mindig lesz így, mert nagy a tét, és sok tehetség fog érkezni. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Számtalan olyan énekest fogunk megismerni, akik még nagyon fiatalok vagy egyszerűen eddig hallgattak. Minden évben vannak ilyen karakterek, és nem is kevés, míg máskor egy visszatérő okoz meglepetést. Andi is visszatérő, csak épp most a színpaddal szemben foglal helyet, és ő fog értékelni.

A drámai pillanatok sem maradhatnak el, és nem kizárt, hogy az elmúlt 10 év legjobb X-Faktora vár a nézőkre, míg a konkurens TV2 ugyanerre készül a Megasztárral, ahol egyelőre nem ismertették a zsűrit. Andi pedig nagyon fitten készül az előtte álló kihívásokra, most épp kockás hasat villantott.

Érdemes megnézni az aktuális formáját, ami nem kicsit beszédes, és valószínűleg nem kevés irigységet fog kiváltani egyesekből. Lassan fitneszmodell is lehetne az énekesnő, akiről a videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.