Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,66 Ft
Font
470,67 Ft
Bitcoin
64,498 $

Tóth Andival nem lehet szórakozni, a következő Tomb Raider is lehetne

Tóth Andiról újabb edzős tartalmak jelentek meg, és a formája minden eddiginél látványosabb, nem lehet vele szórakozni.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Szerencsére egyre divatosabbá válik fittnek lenni, köszönhetően a média hatásának. Rengeteg edzenek divatból, még ha ezt tagadják is, de végeredményben teljesen mindegy, mi az oka a sportolásnak. Az a legfontosabb, hogy csináljuk, és tegyünk önmagunkért, amiért a testünk hálás lesz.

Még mindig sokan vannak, akik semmit nem tesznek ezért, és amikor élelmiszert vásárolunk, csak fogjuk a fejünket, miket tesznek az emberek a kosaraikba. Elég gyakran látjuk azt, hogy az élelmiszerek többsége édességből áll, és onnantól kezdve nem kell magyarázni, miért is panaszkodik az illető. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Tóth Andi nem ilyen életet él, rendkívül fitt, ami jól is áll neki. Mostanában ismét sokat bokszol, kevervén a sportokat. Ez akár a Sztárboxban való szereplést is előrevetítheti, mert ha valaki, ő bírná a kettős terhelést, ugyanis az X-Faktorban is szerepel, de már a Megasztár új zsűritagjait is bejelentették.

Nagy időszak lesz ez a sztárok számára, és Andi szeretne szuper-fitt lenni, úgy felkészülni erre az egészre, hogy a lehető legjobban nézzen ki. Beszédesek a vonalai, amiket senkinek nem kell magyaráznunk, jönnek is a bókok, a tömeges like-ok a legújabb tartalmára, bár ez nem okozhat meglepetést.

Orbán Viktor szerint egyre inkább a migránsok országa lesz Németország

A magyar miniszterelnök erősen tart attól, hogy Németország nem az ott született németek kezébe kerül, hanem az a migránsoké lesz.

Fegyveresek törtek be Roberto Baggio otthonába, a sürgősségire kellett szállítani

A fegyveresek a Spanyolország-Olaszország meccs alatt törtek be a legendás játékoshoz, aki bár ellenállt, súlyos sérüléseket szenvedett a támadás során.