Tóth Andi egy nagyon erős képet villantott magáról

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021.május.18 - 21:36

Többen is érzik, hogy ez most egy különösen erős album lehet Tóth Anditól, ami várhatóan minden eddigit felül fogja múlni.

Tóth Andi érezhetően feljebb kapcsolt, sorra dobja ki az új dalokat és klipeket. Rövid időn belül két új klip is megjelent, amiben nagyot alakít, és megmutatja, hogy miért is tartják őt különleges énekesnőnek.

Az „Állj” című számnak csak egy hétre volt szüksége ahhoz, hogy elérje a több mint félmilliós megtekintést, ami fogalmazzunk úgy, hogy nem rossz… Ennek Andi is nagyon örül, aki hamarosan kiadja az új albumát.

Sőt, csak most jött ki az a dal, amiben Andi és Szabyest szerepel. A „Zavarodott” is már 120 ezer felett jár a YouTube-on, így várhatóan az is el fogja érni a félmilliós megtekintést, és talán lesznek még közös dalaik a fiataloknak.

Úgy áll ez a ruha Vajna Timin, mint az álom

Andi új albuma, a „Lejtő” lehet az idei év egyik legnagyobb durranása, és lehetséges, hogy az sokakat meg fog lepni. Talán most valóban elindul azon az úton, amit megérdemel, és olyan sikereket ér el, amiket eddig nem.

„Hamarosan jön egy előzetes az albumból. Várjátok?” – tette fel a kérdést Andi. A róla készült stúdiófutó valami elképesztően erős lett, tökéletes ez a fekete-fehér hatás, és a az arany színben pompázó kiegészítő.