Nagyon hasít Tóth Andi új dala, már több mint félmilliós megtekintésnél jár

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021.május.16 - 12:04

Ha mindegyik dala legalább ennyire népszerű lenne a fiatal énekesnőnek, minden eddiginél nagyobb sztár lehetne, és erre lehet esély.

Tóth Andi sokak számára egy meg nem értett tehetség, aki egészen fiatalon tette le a névjegyét az X-Faktorban. Gyerekként nyerte meg a fődíjat, és gyakorlatilag már az első adással megváltozott az élete.

Rögtön sejteni lehetett, hogy egy csiszolatlan gyémánttal állunk szemben, aki minden vágya az énekelés. Azóta sem változott sokat ebben, mert továbbra is a zenélésnek él, és sokszor saját maga finanszírozta a karrierjét.

Sok nehéz időszak van mögötte, és legutóbb úgy nyilatkozott, hogy nem túlzottan boldog, de annak nagyon örül, hogy az új dala nagy népszerűségnek örvend. Nem véletlen, mivel az „Állj” fülbemászó és a klip is jól sikerült.

Videón Berkiék nagy pillanata, amikor kiderült, hogy kislányuk lesz

Andi dalszerzőként, szövegíróként és énekesnőként vett részt a forgatáson, így triplán megérdemli az elismerést. Minden oka megvan arra, hogy bizakodjon, mert lehetséges, hogy az új albuma jelenti majd a nagy áttörést, amire régóta vár.

A fiatal sztár dala május 8-án debütált a YouTube-on, és cikkünk megírásának pillanatában már több mint 500 000 megtekintésnél jár. A likeok száma 8100, addig 1600-an vannak, akik úgy döntöttek, hogy dislikeot nyomnak a klipre. Vannak, akik szimplán csak nem kedvelik Andit…