Úgy áll ez a ruha Vajna Timin, mint az álom

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
not image

Takács Petra

2021.május.17 - 15:20

Álomszerűen néz ki ebben a ruhában Vajna Timi, aki ezúttal saját maga készítette el a legújabb divatfotóját.

A nők szeretnek igényesek lenni, csinosan öltözni és új ruhákat vásárolni. Ez is mind hozzátartozik ahhoz, hogy odabent jól érezzék magukat, így ez kicsit másképpen működik, mint a férfiaknál, bár náluk is kezd kialakulni valami hasonló.

A közösségi média elterjedésével valahogy az emberek sokkal inkább meg akarják mutatni magukat, és azt, hogy csinosak. Immáron nemcsak a sztárok tudják felhívni magukra a figyelmet, hanem gyakorlatilag bárki.

Ehhez nincs szükség másra, mint egy közösségi médiás platformra, és egy eltalált képre. Nyilván a siker nem jön azonnal, és hatalmas a verseny, többek között az Instagramon is, ahol nemcsak a sztárok diktálnak.

A Konyhafőnk: „Mi az anyámat tettetek bele?”

Vajna Timi közel 400 követőt tudhat a neve mellett, ami önmagáért beszél, és igényes képeket oszt meg magáról. Az erotika sem idegen tőle, de aki ilyen formákkal rendelkezik, annak semmi oka arra, hogy igazán takargassa magát.

Most épp egy estélyiben jelentkezett, ami szintén nagyon jól áll neki, ha lehetne, akkor két likeot nyomnánk a képre, de nem lehet. Ezzel valószínűleg nemcsak mi vagyunk így, elnézve a kommenteket.