Totem: Varga Viktor akár bele is halhatott volna a versenybe

Fotó: Instagram/Varga Viktor
not image

Takács Petra

2021. szeptember 23. - 20:14

Kiderült, hogy nem egyszerű megfázás okozta a zenész tüneteit, hanem Lyme-kórral küzdött a Totem forgatása során. Így is sikerült megnyernie a versenyt.

Véget ért a Totem, az egy hónapig tartó küzdelmek végén pedig a Farkasok falkáját erősítő Ekanem Bálint és Varga Viktor szerezte meg magának a Vadon urai címet. A második helyen a Szarvasok csapatának tagjai, Oczella Eszter és Oczella Krisztina végeztek a kalandrealty hajrájában. 

A Tények szerint a végső küzdelmet kimondottan megnehezítette az időjárás, hiszen a forgatás idején egész nap kegyetlen szélvihar tombolt a Bakonyban. Ez nemcsak a versenyzőknek, hanem a stábtagoknak sem könnyítette meg a dolgát.

Varga Viktornak azonban különösen nehéz volt, hiszen mint a forgatás után kiderült, Lyme-kórral küzdött a rengeteg óvintézkedés, odafigyelés és oltóanyag ellenére is. Az énekes az utolsó harcot már furcsa, megfázásos tünetekre panaszkodva csinálta végig, így a Farkas falka tagjának teljesítménye szinte emberfelettinek tűnhet. 

A győztes Farkasok a végjáték után azt is elárulnak, mihez kezdenek majd a nyereményükkel, hiszen fejeként 5 millió forintra tettek szert a kalandrealityben nyújtott teljesítményükkel. Varga Viktor és Ekanem Bálint beavatta a nézőket abba is, hogy a Bakonyban eltöltött idő alatt nagyon közel kerültek egymáshoz, így talán az sem meglepő, mire költenek majd: közös lemezt tervezgetnek. 

Oczella Eszter és Oczella Krisztina nagyon-nagyon közel álltak a győzelemhez, és a Farkasok után alig hét perccel maradtak le. A nővérek azonban nem keseredtek el, és nem bánták, hogy a második helyen végeztek, hiszen egyrészt ez is egy fantasztikus teljesítmény és kiválóan szerepeltek a játékban, másrészt kimondottan örültek Varga Viktor és Ekanem Bálint győzelmének. 

Az Oczella-lányok azt is elárulták, hogy attól függetlenül, hogy a másik csapat táborát erősítették, Varga Viktor és Ekanem Bálint a kedvenc versenytársaikká váltak és nagyon közel álltak a szívükhöz már a játék kezdete óta. A Totem végével biztosan minden csapattag fellélegzett egy kicsit, hiszen embert próbáló kalandokon vannak túl, a Vadon urait pedig méltóképpen megünnepelték.