Totem: vége, megvan, hogy kik nyerték az első évadot és a 10 milliós fődíjat

Fotó: Instagram/Totem TV2
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 17. - 22:16

Véget ért a TV2 saját gyártású sorozata, a Totem első évada, amiben sztárok küzdöttek meg egymás ellen a vadonban, és ez olyasvalami, ami mindenkinek feladta a leckét.

Hetekkel ezelőtt kezdték el vetíteni a Totem első szezonjának epizódjait, amiket valójában hónapokkal korábban rögzítettek. Hatalmas előkészületek előzték meg a forgatásokat, hogy az a lehető leglátványosabb és legbiztonságosabb legyen.

A versenyzők komoly kihívásokra szánták el magukat, és tudták, a legkisebb hibának is súlyos sérülés lehet a vége a keményebb terep és a magaslatok miatt. Szerencsére nem volt egy olyan sérülés sem, ami nagyon súlyos lett volna.

Minden egyes nap maga volt a harc, és a versenyzők nemcsak egymással, illetve egymásért, hanem magukért is küzdöttek. Megannyi feladatot teljesítettek, míg eljutottak a finálé napjáig, ahol már csak négy versenyző állhatott ott.

Eszter és Bálint önfeláldozása a Totem történetének legdrámaibb pillanatait hozta, senki sem tudott megszólalni, amikor meghozták ezt a döntést. Ezzel két-két versenyző juthatott be a döntőbe, ők harcoltak meg azért, hogy elhozzák a nagy főnyereményt.

A nagy finálé nem is kezdődhetett volna sokkolóbb módon, ugyanis Ördög Nóra közölte, Eszter és Bálint mégsem esett ki a játékból, sőt... Ők voltak azok, akik eldönthették, kit visznek magukkal a döntőbe.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.