Totem: Ördög Nóra eddigi legsokkolóbb bejelentése a döntő előtt, Leónak is mennie kellett

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 17. - 21:06

Olyasvalamit jelentett be a Totem műsorvezetője, amire ember nem számíthatott, az arcok mindent elárultak.

A fordulatok fordulata… A Totem már számtalanszor bizonyította, hogy egyre sokkolóbb tud lenni, és olyan fordulatokat tartalmaz, amire nincsenek szavak. Egészen elképesztő, és jelenleg mi sem találjuk a szavakat.

Az elmúlt hetekben nagyon sok minden történt, olyan fordulatok is, amelyeket még egy hollywoodi filmben sem lehetett volna jobban megírni. A csütörtöki adásnap sok könnyet hozott, Varga Viktor is zokogott, megvolt rá az oka.

A Szarvasok és a Farkasok közül egy embernek fel kellett áldoznia magát, hogy a másik kettő folytathassa az útját. A Szarvasoknál Eszter, a Farkasoknál meglepő módon Bálint volt az, aki szinte azonnal feláldozta magát.

Hihetetlen percek voltak ezek, de már tegnap sejteni lehetett, hogy jön egy újabb fordulat. A ládák üresek voltak, a két kristályt Eszter és Bálint hozta magával. Még csütörtök este közölték a két versenyzővel, hogy mégsem ért véget számukra a játék.

Totem: nem várt fordulat a döntő előtt, ezt most senki sem érti

Mindez, ha nem lenne elég, Eszter és Bálint választhatta ki, kiket visznek be magukkal a fináléba. Bálint természetesen Viktort választotta, a legjobb barátját, és Dóri szerint ez volt a helyes döntés, nem is érezte jól magát a korábbi helyzet miatt.

Eszter döntése sem hozott meglepetést, a testvérére voksolt, de Leo már előtte érezte, hogy mi lesz. Ettől független nagyon fair módon viselte a dolgot, azt mondta, nem érdeki, hogy nem lehet ott a döntőben, mert Eszter helyes döntést hozott, nagyon drukkolni fog nekik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.